Peppa Malac - 2 az 1-ben társasjáték kicsiknek

Peppa Malac - 2 az 1-ben társasjáték kicsiknek
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dino
nem rendelhető
74426
A legkisebb Peppa rajongóknak biztosan elnyeri tetszését ez az aranyos társasjáték.
A dobozban 2 egyszerű, klasszikus társas található, amiknek a kisebbek is könnyen megértik a szabályait.
Az egyik a kígyók és létrák nevű, izgalmas játék, ahol vigyázni kell, hogy nehogy olyan mezőre lépj, ahol csúszda van, mert akkor sajnos le kell csúsznod rajta, és a hétköznapi életben bármilyen szórakoztató is a csúszdázás, itt hátrányt jelent. Ugyanakkor, ha olyan mezőre lépsz, ahol a létra aljánál találod magad, ott felmászhatsz és hipp-hopp megelőzhetsz mindenkit. Az nyer, aki előbb célba ér.
A másik társas szintén ismert logika alapján játszható. Minden játékosnak 4 bábuja van, amiket a középső napocska mezőre kell eljuttatni egymás után, miután egyszer körbeért mindegyik a játéktáblán. A dobókocka figurákkal díszített, hogy azok a kicsik is tudjanak játszani, aki még nem ismerik a számokat. Az nyer, akinek az utolsó bábuja először célba ér.
A "Peppa Malac - 2 az 1-ben társasjáték kicsiknek" nevű játék gyártója a Dino, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Peppa Malac - 2 az 1-ben társasjáték kicsiknek

Peppa Malac - 2 az 1-ben társasjáték kicsiknek

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.