Peppa Malac - Akvárium kaland játékszett Peppával

Peppa Malac - Akvárium kaland játékszett Peppával
12 190 Ft
+244 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
nem rendelhető
80496
Ez az izgalmas funkciókkal teli akvárium játékkészlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek elképzeljék, ahogy Peppa meglátogatja a halakat és más víz alatti élőlényeket. A hátsó falnak van egy pontja, amely aktiválódik, ha erre a pontra helyezik a figurát, ráadásul amerre Peppa mozog, arra megy a halacska is. A buborék kinyílik, és felfed egy tengeri csillagot. A pénztárgépen található gomb megnyomásával a kijön a belépőjegy. A kétoldalas fotóállvány forgatható. Peppa Malac, Papa malac, két pingvin és egy vödör hal is tartozékai a csomagnak.
A "Peppa Malac - Akvárium kaland játékszett Peppával" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Peppa Malac - Akvárium kaland játékszett Peppával

Peppa Malac - Akvárium kaland játékszett Peppával

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.