KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Peppa malac - Állatkerti kaland játékszett

Peppa malac - Állatkerti kaland játékszett
12 190 Ft
+244 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
nem rendelhető
81077
Irány az állatkert!
Ha odakint szépen süt a nap, mi is lehetne tökéletesebb program Peppa malac számára, mint ellátogatni az állatkertbe! Az állatkerti kaland játékszett szó szerint állati sok izgalmat tartogat az imádnivaló malacka számára: miután az állatkert bejáratánál megvásárolta a belépőt, Oroszlán úr, a jegyszedő beengedi a kis látogatót a kapun. Ezután Peppa megszemlélheti a teknőskifutót, majd átsétálhat a kacsa házikójához, és ha szeretné, akár egy kis harapnivalót is adhat a jószágoknak a kiskocsiról. Az állatkert kapuja nyitható, a megfelelő elemózsia kifutókra való illesztésével pedig a teki és a kiskacsa is megmozdul.
A játékszett rengeteg jelenet eljátszására teremt lehetőséget, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. A készlet kompatibilis a többi Peppa malac játékszettel (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat. Tökéletes ajándék Peppa malac kis rajongóinak.
A "Peppa malac - Állatkerti kaland játékszett" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Peppa malac - Állatkerti kaland játékszett

Peppa malac - Állatkerti kaland játékszett

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.