Peppa malac - Gyümölcs nap társasjáték

Peppa malac - Gyümölcs nap társasjáték
Peppa imádja a friss, zamatos gyümölcsöket, így nagyon szívesen fogyasztja barátaival együtt. Megenni is szeretik, de nincs is jobb egy frissítő gyümölcs turmixnál! Ha turmixot készítenek, több különböző gyümölcsöt választanak ki, melyekből aztán finom ital készül. Ha itt a Gyümölcs nap, mindig a turmixé a főszerep, melyhez három érett gyümölcsöt választanak ki, találomra. Ez bár könnyűnek hangzik, olyan gyümölcsöket kell választanotok, amiket mindenki szeret! Így nem árt, ha lapul a tarsolyotokban némi szerencse, és odafigyelés. A játékszabályok egyszerűek, a játék pedig nagyon gyors, így ha nincs idő egy hosszasabb társasjátékra, Peppa malac remek szórakozást nyújt nektek.
A játékidő: 10-15 perc.

A "Peppa malac - Gyümölcs nap társasjáték" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Trefl
inkább lányoknak
51698
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Peppa malac - Gyümölcs nap társasjáték

Peppa malac - Gyümölcs nap társasjáték

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.