Peppa Malac - Nagypapa hajója

Peppa Malac - Nagypapa hajója
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
76635
A Peppa malac rajongók gyerekek el lesznek ragadtatva a Nagypapa malac hajójától. Elképzelhetik az összes helyet, ahova Peppával és Nagypapival utazhatnak ezzel a könnyen nyitható csónakos játékkészlettel! A fedélzet levehető, és egy hangulatos kabin is található alatta beépített ágyakkal és egy aranyos kis létrával. A gördülő kerekek segítségével a gyerekek körös-körül tolhatják a csónakot a házban, és izgalmas tengeri kalandokat játszhatnak el.
A "Peppa Malac - Nagypapa hajója" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Peppa Malac - Nagypapa hajója

Peppa Malac - Nagypapa hajója

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.