KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Pictionary Air 2 - társasjáték

Pictionary Air 2 - társasjáték
11 590 Ft
+232 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81399
Rajzoljunk a levegőbe!
A Pictionary-nél kevés népszerűbb családi játék létezik, az új, 2023-as kiadású Pictionary Air 2 pedig még az elsőnél is izgalmasabbnak ígérkezik! A játék minden korosztály számára szórakoztató időtöltést nyújthat, ráadásul úgy, hogy közben még okoseszközöket is lehet használni.
A játékszabály nem változott: a rajzolás a levegőben történik, a levegőbe rajzolt vonalakat pedig csak a többiek láthatják a tablet, az okostelefon vagy streamelve akár a televízió kijelzőjén (az okoseszköz és a televízió nem tartozék.) A frissítéssel a játékosok pontot adhatnak hozzá a képhez, vagy le is törölhetik a képernyőt a toll segítségével. A digitálisan elérhető feladványok minden korcsoport számára élvezetessé teszik a játékot.
A játékhoz 2 okoseszközre van szükség: az egyikkel feladványokat kell megfejteni, a másikkal a nyomokat kell megkeresni. A játék kompatibilis az iOS és az Android rendszerrel.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Pictionary Air 2 - társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Pictionary Air 2 - társasjáték

Pictionary Air 2 - társasjáték

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.