KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Pingvines szivárvány fejlesztő játék

Pingvines szivárvány fejlesztő játék
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
nem rendelhető
58609
Színes, különböző méretű fából készült karikák, amiből a kicsik egy tornyot építhetnek. A készségfejlesztő szivárvány toronyt úgy lehet összeállítani, hogy a különböző méretű karikákat csökkenő sorrendben egymásra helyezi. A játék fejleszti a gyerekek kézügyességét, gondolkodását, problémamegoldó képességét és megismerteti velük az alapszíneket. A csomagolás 5 db karikát és egy pingvin fejecskét tartalmaz. Szülői felügyelet mellett ajánlott.
A "Pingvines szivárvány fejlesztő játék" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Pingvines szivárvány fejlesztő játék

Pingvines szivárvány fejlesztő játék

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.