Pioneer Car - A terep bajnoka

Pioneer Car - A terep bajnoka
Legyetek ti most a Terep Bajnokai az új Pioneer távirányítható autóval. Nem is akárhogyan! Nem csupán egy átlagos távirányító lesz most a segítségetekre, hanem egy mozgásérzékeny csuklópánt is. A szobában vagy a szabadban? Előre, hátra és persze oldalirányba is!
A távirányítós kisautók rendszerint fennakadnak a változatos terep egyes részein, de nem a Pioneer Car! A hatalmas kerekek segítségével az autó a legnehezebb terepen is biztosan veszi az akadályokat. A hegymenet sem probléma. Sőt, a távirányítóval át is lehet alakítani az autó formáját.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, mely véletlenszerűen piros vagy kék színben kerül szállításra.Tartalom: távirányítású autó, távirányító, csuklópánt.

Tartalom: Doboz tartalma: távirányítású autó, távirányító, csuklópánt.
A "Pioneer Car - A terep bajnoka" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
65828
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pioneer Car - A terep bajnoka
Pioneer Car - A terep bajnoka

Pioneer Car - A terep bajnoka

16 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.