Pipere asztalka hanggal

Pipere asztalka hanggal
Az asztalka tükör feletti részen található pillangó-gomb megnyomásakor különböző hangok és dallamok hallhatók, amik megszólalásának idejére vagy a pillangó-gomb vagy a tükör mögött elrejtett négy piros kis lámpa világít vagy villog. A pipere asztalka elején egy virágos dombor-motívummal díszített fedeles tárolórekesz is található. A készlet tartalmaz két különböző hajcsatot, mini hajszárítót, fésűt, műanyag játéksminket és ecseteket, valamint két parfümös-üvegcsét. Másfél éves kortól ajánljuk.
A játék elemmel működik (2 AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A Playgo márkájú "Pipere asztalka hanggal" nevű játékot főleg 2 és 4 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Playgo
inkább lányoknak
65597
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pipere asztalka hanggal
Pipere asztalka hanggal

Pipere asztalka hanggal

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.