Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Planet - Egy éledő világ a tenyeredben társasjáték

Planet - Egy éledő világ a tenyeredben társasjáték
8 890 Ft
+178 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
8 éves kor fölött
nem rendelhető
57981
Teljesítsétek a titkos feladatokat, hogy minél értékesebbé tehessétek saját bolygótokat és még több állatnak adhasson élőhelyet! A tenyérnyi méretű bolygóra életet varázsolhattok a mágneses lapokkal, a fő, hogy változatos legyen. Választhattok az erdő, óceán vagy sivatag területkártyák közül, de ne feledkezz meg a hegyekről és a jéggel borított vidékekről sem. A legfontosabb, hogy minél több állat otthonra leljen a bolygódon.
A "Planet - Egy éledő világ a tenyeredben társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Planet - Egy éledő világ a tenyeredben társasjáték

Planet - Egy éledő világ a tenyeredben társasjáték

8 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.