Plastelino - Farm gyurmakészlet

Plastelino - Farm gyurmakészlet
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Plastelino
nem rendelhető
28175
Képzelj el bármilyen kedves farm állatot, a Farm gyurmakészlet segítségével valóra válthatod! A nyomóformákkal bárányokat, malacokat, teheneket és csibéket is készíthetsz, ráadásul a gyurmák keverésével új és szép színes állatokat tudsz gyártani! A sablonokkal formákat tudsz kivágni, a nyomós gyurmapréssel pedig hosszú kígyókat tudsz nyomni, különböző formákban. A készlet tartalmaz egy istálló bejáratot is, amivel egy farmert tudsz megformázni gyurmából
A készlet négy tégely méreganyagmentes, vanília illatú gyurmát tartalmaz.
A Plastelino márkájú "Plastelino - Farm gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Just Toys Room, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Plastelino

Plastelino - Farm gyurmakészlet

Plastelino - Farm gyurmakészlet

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.