Plastelino - Farm gyurmakészlet

Plastelino - Farm gyurmakészlet
Képzelj el bármilyen kedves farm állatot, a Farm gyurmakészlet segítségével valóra válthatod! A nyomóformákkal bárányokat, malacokat, teheneket és csibéket is készíthetsz, ráadásul a gyurmák keverésével új és szép színes állatokat tudsz gyártani! A sablonokkal formákat tudsz kivágni, a nyomós gyurmapréssel pedig hosszú kígyókat tudsz nyomni, különböző formákban. A készlet tartalmaz egy istálló bejáratot is, amivel egy farmert tudsz megformázni gyurmából
A készlet négy tégely méreganyagmentes, vanília illatú gyurmát tartalmaz.
A Plastelino márkájú "Plastelino - Farm gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Just Toys Room, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Plastelino
28175
2 090 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Plastelino

Plastelino - Farm gyurmakészlet

Plastelino - Farm gyurmakészlet

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.