Plastelino - Kreatív fantázia gyurmakészlet

Plastelino - Kreatív fantázia gyurmakészlet
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Plastelino
nem rendelhető
28177
Képzelj el bármilyen alakzatot, gyurmafigurát, a Kreatív fantázia gyurmakészlet segítségével valóra válthatod! A nyomóformákkal virágot, pillangót, állatokat és mintákat tudsz készíteni gyurmából! Készletben találhatsz egy asztalt, amin egy több irányú gyurmanyomó is helyet kapott, valamint a rekeszekben tudod tárolni az elkészült műveket.
A készlet négy tégely méreganyagmentes, vanília illatú gyurmát tartalmaz.
A Plastelino márkájú "Plastelino - Kreatív fantázia gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Just Toys Room, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Plastelino

Plastelino - Kreatív fantázia gyurmakészlet

Plastelino - Kreatív fantázia gyurmakészlet

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.