Play-Doh - 24 tégelyes színes gyurma készlet

Play-Doh - 24 tégelyes színes gyurma készlet
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
26619
A Play-Doh 24 tégelyes színes gyurma készlet több, mint 2 kiló gyurmát tartalmaz! Tégelyenként 84 gramm, különböző színű gyurmát találcs a csomagban, az egész készlet egy praktikus,fogós dobozban kapott helyet, így könnyen magaddal viheted! A Play-Doh gyurmák egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak, így nem kell féltened gyermeked. Ezt a Play-Doh gyurma készletet akár együtt is használhatod bármelyik másik Play-Doh készlettel, de önmagában is remek szórakozás! Csomagolási méretek: 38 x 14 x 13 cm.
Tartozékok: 24 db 84 grammos színes gyurma tégely
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - 24 tégelyes színes gyurma készlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - 24 tégelyes színes gyurma készlet

Play-Doh - 24 tégelyes színes gyurma készlet

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.