Play-Doh - 4 tégelyes gyurma készlet - Élénk színek

Play-Doh - 4 tégelyes gyurma készlet - Élénk színek
2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
nem rendelhető
73757
A Play-Doh könnyen formálható, puha, élénk színű gyurmáival a gyerekek kedvükre formázhatnak meg állatokat, tárgyakat, virágokat vagy bármit, amit csak szeretnének.
Ebben a csomagban 4 tégely gyurma található élénk színekben. ( zöld, élénk zöld, narancs, sötétkék) Tökéletes választás bármilyen kreatív tevékenységhez, óvodai és iskolai feladathoz, ajándékba vagy meglévő gyurmák pótlásához. A tégelyben tárolva a gyurmák nem száradnak ki.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - 4 tégelyes gyurma készlet - Élénk színek" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - 4 tégelyes gyurma készlet - Élénk színek

Play-Doh - 4 tégelyes gyurma készlet - Élénk színek

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.