Play-Doh - Ariel vízalatti palotája gyurmakészlet

Play-Doh - Ariel vízalatti palotája gyurmakészlet
2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
inkább lányoknak
nem rendelhető
28914
A Play-Doh Ariel hercegnő vízalatti palotája szettel, gyurmából készíthetsz tengeri állatokat, növényeket. A Play Doh készlet Ariel vízalatti palotáját tartalmazza, egy csikóhal hintóval. A kreatív gyurmaszettel élvezet a játék, hiszen a műanyag figurát és tartozékait kombinálhatod a gyurmával! A torony külsején különböző sziluetteket találsz, amibe gyurmát rakva számos formát alkothatsz.
A szett 140 g csillogós gyurmát tartalmaz!
Ariel méret: 9 cm.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Ariel vízalatti palotája gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Ariel vízalatti palotája gyurmakészlet

Play-Doh - Ariel vízalatti palotája gyurmakészlet

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.