Play-Doh - Békák és színek kezdőkészlet

Play-Doh - Békák és színek kezdőkészlet
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
nem rendelhető
79066
A Play-Doh Béka és a színek kezdőszettjével a gyerekek egy aranyos breki és a Play-Doh márka elengedhetetlen kellékei, a gyurmák segítségével ismerkedhetnek meg a különböző formákkal és színekkel. A készletben 4 tégely különböző színű gyurma, 2 kiszúróforma, 1 formázó kés, 1 tavirózsa formájú, formázáshoz is használható alap, valamint 1 békafigura található. A doboz egy sablonlapot is tartalmaz, amelyen különböző rovarok és növények találhatók, így amellett, hogy a gyerekek megformázhatják a kis élőlényeket, megismerhetik a békák táplálkozási szokásait is.
A játék nemcsak a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kreativitását fejleszti, hanem finommotorikájukat, szem-kéz koordinációjukat és szépérzéküket is. A gyurmák nem tartalmaznak toxikus anyagokat, így a gyerekek biztonságosan használhatják.
A gyurmák össztömege: 113 gramm
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Békák és színek kezdőkészlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Békák és színek kezdőkészlet

Play-Doh - Békák és színek kezdőkészlet

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.