Play-Doh - Betonkeverő gyurmaszett

Play-Doh - Betonkeverő gyurmaszett
10 590 Ft
+212 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
nem rendelhető
73665
Szuper utakat vagy épületeket is elkészíthetnek a gyerekek ennek a betonkeverő kocsinak a használatával, hiszen a Play-Doh szett minden ehhez szükséges elemet tartalmaz. A látványos Betonkeverő járgányba elég csak betölteni a gyurmát, majd pár tekerés múlva már látható is amint hosszú spagettitekervényként kijön belőle a túloldalon. A különböző gyurmaformázó kiegészítőkkel a gyerekekre izgalmas építési élmény vár, amely során szerszámokat is elkészíthetnek gyurmából.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Betonkeverő gyurmaszett" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Betonkeverő gyurmaszett

Play-Doh - Betonkeverő gyurmaszett

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.