Play-Doh - Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet

Play-Doh - Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet
8 490 Ft
+170 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
inkább lányoknak
27210
Készíts gyönyörű ruhát Csipkerózsikának, valamint díszítsd fel kastélyát is! A Play-Doh Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet csillámos gyurmáival a Disney hercegnőnek gyönyörű szoknyát tudsz készíteni, valamint a vár tornyait is csillogóvá, színessé varázsolhatod. A kastély bástyájával ki tudod préselni a gyurmát, míg a vágószerszámmal mintákat tudsz kivágni a gyurmából. A készlet négy tégely gyurmát is tartalmaz, köztük két tégely csillámos gyurmát is.
Csipkerózsika mérete: 10 cm.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet

Play-Doh - Csipkerózsika kastélya gyurmakészlet

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.