Play-Doh - Dinócsontok és -tojások

A gyerekek örök kedvencei a dinoszauruszok. A szett különlegessége, hogy a dinoszaurusz tojásokban gyurmák találhatóak, továbbá rejt még egy Brontoszaurusz csontvázat, amelyhez egy öntőforma is található.
A Play-Doh könnyen formálható, puha, élénk színű gyurmáival a gyerekek kedvükre formázhatnak meg bármit, amit csak szeretnének. A tégelyben tárolva a gyurmák nem száradnak ki. A Play-Doh gyurmák nem hagynak nyomot, nem tartalmaznak mérgező anyagot.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Dinócsontok és -tojások" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Play-Doh
1-3 nap
75329
3 950 Ft
A "Play-Doh - Dinócsontok és -tojások" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Dinócsontok és -tojások

Play-Doh - Dinócsontok és -tojások

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.