Play-Doh - Fodrász szalon

Play-Doh - Fodrász szalon
A Play-Doh: Fodrász szalon kreatív és mókás elfoglaltságot nyújt a gyerekeknek. Felturbózhatják a női és férfi vendég külsejét is, hosszú hajat és szakállat készíthetnek a vendégeknek, melyet akár formázhatnak, de le is vághatnak, vagy borotválhatnak! A szett tartalmaz egy hangot adó hajvágó gépet, két figurát, 5 tégely gyurmát és egyéb kiegészítőket.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Fodrász szalon" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Play-Doh
64567
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Play-Doh - Fodrász szalon
Play-Doh - Fodrász szalon

Play-Doh - Fodrász szalon

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.