Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet

Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet
1 590 Ft
+32 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
inkább fiúknak
26648
A Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet segítségével megalkothatod két kedves Disney karakteredet, ráadásul a lépésről-lépesre útmutatóknak köszönhetően ez tényleg gyerekjáték! A készletben összesen 8 rúd gyurmát, egy gyurmakést, és 2 db cipős testet is találsz. Mikiegér és Donald kacsa már vár rád! Csomagolási méretek: 19 x 4 x 14 cm.
Tartozékok: 8 db, összesen 224 g Play-Doh gyurma, 2 db cipős test
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet

Play-Doh - Mikiegér és Donald kacsa gyurmakészlet

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.