Play-Doh - Szivárvány gyurmaszett 8 tégely gyurmával

Play-Doh - Szivárvány gyurmaszett 8 tégely gyurmával
3 450 Ft
+69 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
nem rendelhető
81534
A gyerekek megismerkedhetnek a színekkel és fantasztikus alkotásokat készíthetnek a szivárvány gyurmaszettel. A készletben minden megtalálható, ami a kreatív alkotások elkészítéséhez szükséges. A 8 db tégelyben különböző színű gyurmák találhatók.
A Play-Doh könnyen formálható, puha gyurmáival a gyerekek kedvükre formázhatnak meg bármit, amit csak szeretnének. A tégelyben tárolva a gyurmák nem száradnak ki. A Play-Doh gyurmák nem hagynak nyomot, nem tartalmaznak mérgező anyagot.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
A szett kompatibilis a (külön kapható) Play-Doh szettekkel.
A készlet súlya 448 g
Tartalom: 8 tégely gyurma.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Szivárvány gyurmaszett 8 tégely gyurmával" nevű játékot főleg 2 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Szivárvány gyurmaszett 8 tégely gyurmával

Play-Doh - Szivárvány gyurmaszett 8 tégely gyurmával

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.