Play-Doh Wheels - Traktor gyurmaszett

Play-Doh Wheels - Traktor gyurmaszett
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
73724
Ez a Play-Doh Wheels gyurmaszett egy vagány traktort, utánfutót és három tégely gyurmát tartalmaz. A mezőgazdasági járművek mindig nagy érdeklődést mutatnak a kisfiúk körében, így most ők is kipróbálhatják magukat traktorvezetés közben. A narancssárga traktor működő markoló kanállal van felszerelve, így ha akadály kerül az útjába, könnyedén megoldja majd. Az zöld utánfutó belseje egy ló formát is rejt, hiszen ez a jármű éppen rakományt szállít. A lószállító oldalán rengeteg sablon található, amivel még izgalmasabbá tehető a játék. A kövekkel ellátott gyurmából elkészíthetőek a markolható akadályok, a többiből pedig a lovak gondozásához patkó, széna, itató.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh Wheels - Traktor gyurmaszett" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh Wheels - Traktor gyurmaszett

Play-Doh Wheels - Traktor gyurmaszett

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.