Playfoam - Habgyurma hóember építő játék

Playfoam - Habgyurma hóember építő játék
Mostantól hó nélkül is építhető hóember, ráadásul ki sem kell mozdulni hozzá, és elfér az asztalon. A Playfoam habgyurma sosem szárad ki, nem ragad semmibe és bármi formázható belőle. Készíthetők belőle különböző méretű golyók, amiből kövérebb vagy soványabb, alacsonyabb vagy magasabb hóember alkotható meg. A készletben minden szükséges tartozék megtalálható - sapka, sál, szén-szemek, répa orr, gombok, sőt, két faág is a kezekhez.
A "Playfoam - Habgyurma hóember építő játék" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
73682
3 950 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playfoam - Habgyurma hóember építő játék

Playfoam - Habgyurma hóember építő játék

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.