Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín

Vegyél részt egy fantasztikus űrhajós kalandban a Playfoam habgyurmával! Az űrhajó, ami a habgyurmát szállítja meglepetés figurát rejt. A figurák rakétában vagy űrhajóban érkeznek. Az összegyűjtött kapszulákban egyedi csillagokra is bukkanhattok, amiket összegyűjtve egy csillagtérképet rakhattok össze! Gyűjtsd össze mindegyiket és játssz velük! A Playfoam habgyurma 100%-ban lakásbarát, nem ragad sem a kezedhez, sem a ruhádhoz, sem a szőnyegbe, ráadásul sosem szárad ki. A csomagban található habgyurma megunhatatlan játékélmény minden gyereknek. A Learning Resources díjnyertes játéka egyedülálló lehetőség a kreativitás, a szenzoros funkciók és a finommotorika fejlesztéséhez. 100%-ban biztonságos, mérgező anyagot nem tartalmaz. Formázd és alkosd meg belőle, amit csak elképzelsz! 3 éves kortól ajánlott.
A termék kétféle színben kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű szín-változatban szállítunk.
A "Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 5 és 9 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Learning Resources
inkább lányoknak
1-3 nap
69054
2 290 Ft
A "Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 23-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín
2 290 Ft
Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín

Playfoam Pals - Űrhajós habgyurma, lila vagy rózsaszín

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.