KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Playgo - Tapintásfejlesztő kisvirág

Playgo - Tapintásfejlesztő kisvirág
4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
2 éves kor alatt
nem rendelhető
80929
Egy igazán különleges virág a legkisebbeknek!
A Playgo tapintásfejlesztő kisvirága a legkisebbek több érzékszervét is megmozgatja: a tapintás mellett élénk színei a látást is fejlesztik. A virág szirmain különböző színű, nyomkodható gumis felületet fedezhetnek fel a kicsik, amelyek a zöldeskék oldalon különböző szimbólumokkal (pl. méhecske, nap, tulipán, felhő), a világos oldalon pedig számokkal díszítettek. A különböző színek és formák, valamint a sajátos mintázat felkelti a babák érdeklődését. A játékot kifejezetten apró kezekre tervezték, a kis talpaknak köszönhetően pedig nemcsak kézben fogva, hanem sík felületre helyezve is nyomkodhatják a szirmokat a gyerekek.
A játék fejleszti a kicsik szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, taktilis és vizuális érzékelését, emellett a lurkók megismerkedhetnek a számokkal és a különböző egyszerű szimbólumokkal is.
Használatát 6 hónapos kortól ajánljuk.
Csomagolás mérete: 17 x 20 x 4,5 cm
A "Playgo - Tapintásfejlesztő kisvirág" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Playgo - Tapintásfejlesztő kisvirág

Playgo - Tapintásfejlesztő kisvirág

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.