KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Playgo - Tündéri póni gyurmakészlet

Playgo - Tündéri póni gyurmakészlet
4 890 Ft
+98 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
nem rendelhető
81174
Tündéri 3D-s pónik gyurmából!
A Playgo gyurmaszettjével az alkotni vágyó gyerekek aranyos, színes, imádnivaló gyurmaszobrokat készíthetnek. A dobozban 3 különböző 3D-s póni forma található, valamint műanyag sörény-, szem-, szárny-, és farokelemek, amelyekkel az elkészült gyurmapónik díszíthetők. Emellett a kicsik 4 különböző színű gyurmát, formázóeszközöket és 3 talpazatot is találnak, amelyekre ráállíthatók a varázslatos teremtmények.
A gyurmázás fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, taktilis érzékelését, valamint képzeletét és kreativitását is. A szett tökéletes választás a gyurmázást és a pónikat szerető, ugyanakkor új kihívásra vágyó kislányoknak.
A gyurmák súlya egyenként: 56 gramm
A "Playgo - Tündéri póni gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Playgo - Tündéri póni gyurmakészlet

Playgo - Tündéri póni gyurmakészlet

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.