Playmobil 70280 - Szivárvány napközi

Playmobil 70280 - Szivárvány napközi
Minden gyermek otthon érzi magát a Szivárvány napköziben. Akár a játszószobában játszanak, akár az ebédlőben esznek, akár a fürdőszobában mosakodnak: ezen a helyen mindig vidám nyüzsgés van. Az óvónéni minden gyermekről gondoskodik. A játszószett egy teljesen berendezett épületből áll, amelyben játszószoba és fürdőszoba, konyhasarok, hangulatos sarok, játékok és négy PLAYMOBIL figura található. A bejárati ajtó mellett egy működő csengő található.
A "Playmobil 70280 - Szivárvány napközi" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
67277
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playmobil 70280 - Szivárvány napközi
Playmobil 70280 - Szivárvány napközi

Playmobil 70280 - Szivárvány napközi

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.