Playmobil 70281 - Kalandpark

Playmobil 70281 - Kalandpark
A játszóházhoz mászóháló vagy sziklatömb érhető el. A gyerekek a csúszdával visszatérhetnek. Funkcionális gumilengéssel és krokodil hinta, valamint homokjátékokkal. Méretek: 38 x 32 x 20,5 cm (HxMxM)
Mi lehet szebb, mint tombolni és kint játszani a friss levegőn? A kalandjátszótér mindent kínál, amire a kis energiakötegeknek szüksége van az igazi szórakozáshoz. Csúszda, gumilengés, mászófal, természetesen minden játékeszközt alaposan tesztelni kell. A gyerekek kedvence a nagy krokodil hinta, amelyen órákig roboghatnak és hintázhatnak. Amíg a gyerekek játszanak, apa jól érzi magát a padon. A játékkészlet négy PLAYMOBIL figurát, egy játszóteret mászókával, csúszdával, gumihintával, mászófallal, paddal, krokodil libikókával, és még sok más extrát tartalmaz.
A "Playmobil 70281 - Kalandpark" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
67278
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playmobil 70281 - Kalandpark
Playmobil 70281 - Kalandpark

Playmobil 70281 - Kalandpark

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.