Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt

Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt
A PLAYMOBIL Kisvárosi boltban minden megtalálható, amire egy bevásárláskor szükség lehet, legyen szó gyümölcsről, zöldségről, italról vagy édességről. A bolt előtti zöldségkosarakban friss uborka, karfiol, sárgarépa és paprika hívogatja vásárlókat. A játékkészlet tartalmaz két PLAYMOBIL figurát, egy üzletet, pultot mérleggel, polcokat, egymásba rakható bevásárlókosarakat, különféle gyümölcsöket, zöldségeket, italos dobozokat és sok más kiegészítőt.
A "Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
65538
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt
Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt

Playmobil 70375 - Kisvárosi bolt

14 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.