Playmobil 70799 - Tündérlombház

Playmobil 70799 - Tündérlombház
Az elvarázsolt tündérerdő mélyén áll a titokzatos lombház. Nemcsak a tündérek lakhelye, hanem a varázslatos lények és barátságos lélekállataik biztonságos menedéke is. Minden egyes tündérfaj a lombfán található szimbólummal van ábrázolva. A tündérek a hangulatos közösségi teremben találkoznak, hogy vidáman elbeszélgessenek. A csillagok megfigyeléséhez a csillagvizsgáló távcsövét használják. Az oldalsó faplatformon a pavilon világító lámpásokkal, hangulatos párnákkal és takarókkal hívogat álmodozásra. A lombfa tornyában található egy csillagvetítő, amellyel varázslatos csillagos égbolt vetíthető a mennyezetre. A hűséges lélekállatoknak a fa gyökere alatt található kényelmes menedéke. Van itt elég hely enni, játszani és pihenni. A készlet tartalmaz egy Crystal Fairy-t, azaz Kristálytündért kristálypillangóval, egy Knight Fairy-t, azaz Lovag Tündért farkassal, egy Forest Fairy-t azaz Erdei Tündért hiúzokkal, egy lombházat három szinttel - konyha, közösségi szoba és a fa gyökere, valamint pavilont, toronyszobát, csillagvizsgálót teleszkóppal, csillagvetítővel és sok más extrával.
A "Playmobil 70799 - Tündérlombház" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Playmobil
inkább lányoknak
71367
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil 70799 - Tündérlombház

Playmobil 70799 - Tündérlombház

49 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.