Playmobil 70816 - Starter Pack - Építkezés csörlővel

Playmobil 70816 - Starter Pack - Építkezés csörlővel
7 890 Ft
+158 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
72075
Láss munkához a PLAYMOBIL építkezésen. Minden segítő kézre szükség van a ház építéséhez. Az acélgerendás állványzat már a helyén van, és most az elektronikai szakember a kábelt fekteti le a tetőn. Hogy baleset esetén jól védve legyen, sisakot és kesztyűt visel, és mászóhevederrel van rögzítve. A nehéz tárgyakat a csörlővel könnyen fel lehet emelni a tetőre. Estére biztosan készen lesz. A Starter Pack építkezés csörlővel kombinálható a 70442, 70443 és 70441 cikkek házmoduljaival. Minden házmodul egymásra építhető. A PLAYMOBIL Starter csomagok ideális bevezetést jelentenek a PLAYMOBIL nagy, színes világába. A készletek egy épületrészből, egy figurából és nagyszerű extrákból állnak, gyorsan összeszerelhetők és azonnal játékra készek.
A "Playmobil 70816 - Starter Pack - Építkezés csörlővel" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70816 - Starter Pack - Építkezés csörlővel

Playmobil 70816 - Starter Pack - Építkezés csörlővel

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.