Playmobil 70820 - Starter Pack - Kaszkadőr quaddal és lángoló rámpával

7 890 Ft
+158 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
1-2 nap
72079
Tiszta adrenalin a PLAYMOBIL kaszkadőrshow-n! Ennek a kaszkadőrnek a vérében van a benzin. Bátran irányítja quadját az égő rámpa felé. A nézőknek eláll a lélegzete. A quad elhagyja a rámpát, felborul, és újra biztonságosan landol a kerekein. A sofőr lazán integet a járműből. Dörgő taps tör ki! A quad visszahúzó motorral rendelkezik. A PLAYMOBIL Starter csomagok ideális bevezetést jelentenek a PLAYMOBIL nagy, színes világába. A készlet tartalmaz egy quadot tűzgátló rámpával, két figurát és extrákat, gyorsan összeszerelhető és azonnal játékra kész.
Az autó hátrahúzható motorral rendelkezik. A bukócső biztosítja, hogy az autó minden ugrás után újra négy keréken álljon.
A "Playmobil 70820 - Starter Pack - Kaszkadőr quaddal és lángoló rámpával" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Playmobil 70820 - Starter Pack - Kaszkadőr quaddal és lángoló rámpával" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 02-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 02-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70820 - Starter Pack - Kaszkadőr quaddal és lángoló rámpával

Playmobil 70820 - Starter Pack - Kaszkadőr quaddal és lángoló rámpával

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.