Playmobil 70825 - Bat Fairy - Denevér Tündér búvóhelye

Playmobil 70825 - Bat Fairy - Denevér Tündér búvóhelye
9 350 Ft
+187 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
nem rendelhető
72163
A Denevértündérek barlangja ijesztő, de hangulatos otthont kínál. Itt tartja a Denevértündér az ellopott kristályait. Most ismét elrejtett néhány értékes követ, és most a búvóhelyén ül, és a mágikus pergament tanulmányozza. Hol lehetne még több kristályt elrejteni?
A készlet tartalmaz egy Denevértündért pókszellemállattal, egy könnycseppházat, három kis kristályt, egy tollat, egy tintatartót, egy hajkefét, egy Denevértündér köpenyt, egy pár szárnyat és sok más extrát a varázslatos tündérkalandokhoz. A Denevértündérek menhelyét a horog segítségével felakaszthatjuk a Denevértündérek romjaira vagy a gyerekszobába.
A "Playmobil 70825 - Bat Fairy - Denevér Tündér búvóhelye" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70825 - Bat Fairy - Denevér Tündér búvóhelye

Playmobil 70825 - Bat Fairy - Denevér Tündér búvóhelye

9 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.