Playmobil 70887 - Farm állatokkal

17 490 Ft
+350 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
1-2 nap
72080
A gazdálkodó család napja kora reggel kezdődik. Mindenki segít az állatok és a farm gondozásában. Először az istállóba megyünk, ahol a tehén és a borjú már friss takarmányra vár. Természetesen a birkáknak is jut széna, majd az istállót kitakarítják. Az egereknek ez túl nagy nyüzsgés, és gyorsan egy szalmazsák mögé bújnak. Odakint a libák és a csibék már kaparásznak, és várják az ízletes gabonát. Délután a gazda felesége a traktorral kimegy a mezőre, hogy összeszedje a szénát. Visszatérve az istállóba, leereszti a rakodólapátot, és óvatosan ledobja a szénabálát a teherliftre. A gazda már mindent előkészített, kinyitotta a szénapadlás kapuit, és most felhúzza a szénabálát. Este a traktort a pajtába hajtják, ahol a következő használatig biztonságosan leparkolják. A játékkészlet három PLAYMOBIL figurát, egy farmépületet árufelvonóval, traktort, tehenet és borjút, libákat, csibéket, egereket, kutyát és sok más extrát tartalmaz, amelyekkel izgalmas órákat tölthetsz a farmon.
A "Playmobil 70887 - Farm állatokkal" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Playmobil 70887 - Farm állatokkal" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70887 - Farm állatokkal

Playmobil 70887 - Farm állatokkal

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.