Playmobil 70998 - Pónihintó

Playmobil 70998 - Pónihintó
3 590 Ft
+72 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
72121
A kislány kihasználja a jó időt egy pónikocsis kirándulásra. Mielőtt elindulna, friss takarmányt rak a póninak a kocsi hátuljára, majd kifeszíti a ponyvát a járműre. A kislány felveszi a lovaglósisakot, és helyet foglal a bakon: indulhat a túra.
A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL gyerekfigurát, egy pónit, két sündisznót, egy pónihintót, egy lovassisakot és más extrát a remek játékokhoz.
A "Playmobil 70998 - Pónihintó" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70998 - Pónihintó

Playmobil 70998 - Pónihintó

3 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.