Playmobil 71004 - Traktor

Playmobil 71004 - Traktor
8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
72177
A gazda mindig örül, ha a terepmunkát végezhet, mert így egész nap a friss levegőn lehet. Kihajt a nagy traktorral a mezőre és összegyűjti a szalmát. A traktor villájával ügyesen felkap egy-egy bálát és visszaviszi az istálóba. Hosszú a nap és sok a tennivaló. A játékkészlet tartalma: egy PLAYMOBIL figura, a nagy traktor, szalmabálák és még sok más extra a mezőgazdasági élményekhez.
A jármű levehető tetővel és nyitható hátsó ajtókkal rendelkezik. A fényeffektekhez 1 db 1,5 V-os mikroelem szükséges.
A "Playmobil 71004 - Traktor" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 71004 - Traktor

Playmobil 71004 - Traktor

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.