Playmobil 71016 - Asterix - Hangianix és lombháza

17 990 Ft
+360 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
1-2 nap
72195
Hangianix a falu bárdja. Tehetségéről megoszlanak a vélemények, ő zseniálisnak tartja saját magát, mindenki más leírhatatlannak. Hangianix minden alkalmat megragad, hogy előadhassa legújabb szerzeményeit a falubelieknek. Taps helyett azonban gyakran kikötik a legközelebbi fához vagy veréssel díjazzák énektudását. Legjobb lenne, ha a lombházában maradna. Amíg Hangianix új dallamokon gondolkodik, addig Methusalix asszony a csirkéket gondozza. Ha csendben van, Toubadix egy igazán szimpatikus fickó. A PLAYMOBIL szett tartalma: Hangianix a bárd, Methusalix asszony, a lombház berendezéssel és levehető tetővel, egy duda, egy hegedű, egy hárfa és sok más kiegészítő a zenés gall kalandokhoz. A mellékelt kötéllel egy figura a fához köthető.
A "Playmobil 71016 - Asterix - Hangianix és lombháza" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Playmobil 71016 - Asterix - Hangianix és lombháza" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 71016 - Asterix - Hangianix és lombháza

Playmobil 71016 - Asterix - Hangianix és lombháza

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.