Playmobil 71081 - Thunder & Tom

18 250 Ft
+365 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
1-2 nap
75856
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. Tom egy okos, fiatal kalandor, aki tudós anyukája mellett nőtt fel, kinek kíváncsisága rajta is nyomot hagyott. Tomnak impulzív késztetése van új dolgok felfedézésére és áttekintésére, a következmények figyelembe vétele nélkül. Tom sárkánya Thunder egy nappali-éjszakai sárkány, aki mikor megnyílt a rés, elvesztette az utat hazafelé. A nappali-éjszakai sárkányok a fogatlanok és nappali árnyék leszármazottjai, akiket a sárkányszelídíítő filmekből ismernek. A PLAYMOBIL Thunder & Tom játékkészletével a szórakoztató sárkányjáték hazatér. Az integrált nyereg lehetővé teszi Tomnak, hogy Thunderen ülljön. Thunder tüskéi világító modullal vannak ellátva és plazma nyilakat lő a szájából. Ha fejét hátul megnyomjuk a szájba helyezett nyíl kilövésre kerül.
A szett tartalma: Tom Kullersen figura és sárkánya Thunder fény és lőfunkcióval, három nyíl, egy viking sisak, egy drón, egy zseblámpa és további kiegészítők.
A "Playmobil 71081 - Thunder & Tom" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Playmobil 71081 - Thunder & Tom" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 13-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 13-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 71081 - Thunder & Tom

Playmobil 71081 - Thunder & Tom

18 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.