Playmobil 71083 - Feathers & Alex

13 990 Ft
+280 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
1-2 nap
75858
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. Alex egy zseni, aki imádja a tudományt és a bütykölést. Fél a természettől, mindenekelőtt a nagy állatoktól. Ennélfogva a kalandok során rengeteg felélmét kell legyőznie. Alex sárkánya Feathers gyönyörű madárszerű szárnyakkal rendelkezik és kaméleonként képes alkalmazkodni környezetéhez. Nagyon játékos és barátságos, mint egy kölyök, aki különös odafigyelést igényel, ugyanis mindig megpróbál a többi sárkánnyal játszani. Az Alex & Feathers játékszettel a PLAYMOBIL-tól, kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a sárkányos kalandokat otthon. A sárkány lábai, szárnyai és feje mozgatható. A fej és a farok hátsó részén lévő tollak puha anyagból készültek. A felszerelt nyeregnek köszönhetően egy figura a sárkány hátára ültethető.
A szett tartalma: Alex Gonzales és sárkánya Feathers, egy laptop, egy hologram, egy nagy kristály és további kiegészítők az izgalmas sárkány kalandokhoz.
A "Playmobil 71083 - Feathers & Alex" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Playmobil 71083 - Feathers & Alex" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 71083 - Feathers & Alex

Playmobil 71083 - Feathers & Alex

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.