Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval
Ez az önálló biciklitároló garázs szett egy darab figurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaz, ami a ház körüli munkák elvégzéséhez szükségesek lehetnek. Ilyen a fűnyíró is, aminek használatával csodaszép marad a gyep, a magasnyomású mosó pedig a kosz eltüntetésében segít. A kerti munkákhoz szükség lesz egy locsoló kannára, ásóra és gereblyére és seprűre is. A garázsban megtalálhatóak az autószereléshez szükséges szerszámok is, mint például a kenőolajok, akkumulátor és a szerszámos láda. A garázs oldalán még egy kosárlabda palánk is helyet kapott, hiszen a sok munka után nem árt a kikapcsolódás.
A "Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
75758
11 790 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

11 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.