Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval
11 590 Ft
+232 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
nem rendelhető
75758
Ez az önálló biciklitároló garázs szett egy darab figurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaz, ami a ház körüli munkák elvégzéséhez szükségesek lehetnek. Ilyen a fűnyíró is, aminek használatával csodaszép marad a gyep, a magasnyomású mosó pedig a kosz eltüntetésében segít. A kerti munkákhoz szükség lesz egy locsoló kannára, ásóra és gereblyére és seprűre is. A garázsban megtalálhatóak az autószereléshez szükséges szerszámok is, mint például a kenőolajok, akkumulátor és a szerszámos láda. A garázs oldalán még egy kosárlabda palánk is helyet kapott, hiszen a sok munka után nem árt a kikapcsolódás.
A "Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

Playmobil 9368 - Garázs biciklitárolóval

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.