Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék

Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék
A Plus Japan Fitcut Curve gyermekolló alkalmazkodik a gyerkőcök igényeihez. Különleges hajlított pengékkel rendelkezik, melyek fluorit bevonatosak hogy ne tapadjon meg rajta a ragasztó. A teljes hosszában élezett pengék hegye lekerekített a biztonság érdekében. A fogórész ergonomikus kialakítású, valamint stabilizáló gyűrűvel is rendelkezik, hogy használat közben kényelmes legyen. A pengéket tok védi. Mérete: 14,5 cm.
A "Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 7 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
64120
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék
Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék

Plus - Fitcut Curve gyermekolló, kék

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.