KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Plüss egyszarvú baba hintaszék - rózsaszín

Plüss egyszarvú baba hintaszék - rózsaszín
31 150 Ft
+623 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
59776
Rózsaszínű, egyszarvús babafotel, mely kellemesen ringatja a gyerekeket hintázás közben. A fotel kialakítása nem csak rendkívül kényelmes, de az öveknek köszönhetően biztonságos is. Ha a kicsi megnyomja a paci fülét, az hallatja a hangját. Az egyszarvú baba hintaszék hossza: 58 cm, szélessége: 34 cm, magassága pedig: 53 cm. Ülésmagasság: 22 cm. Maximális terhelhetőség: 45 kg. A játék működéséhez 3 db LR44 típusú elemre van szükség, melyeket a csomagolás tartalmaz. Szülői felügyelet mellett ajánljuk.
A "Plüss egyszarvú baba hintaszék - rózsaszín" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 4 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Plüss egyszarvú baba hintaszék - rózsaszín

Plüss egyszarvú baba hintaszék - rózsaszín

31 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.