Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás

Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás
Megérkezett a népszerű Pocket Morphers 3. szériája! A játék különlegessége abban rejlik, hogy minden számot egy járgánnyá vagy géppé alakítható át át pár egyszerű lépésben. Az 1-esből jipp, a 4-esből vadászgép, a 6-osból repülő, míg a 8-asból tengeri hajó lesz! Összegyűjtve a számokat pedig egy hatalmas robot is összeszerelhetnek a gyerekek! Remek ismerkedés a számokkal egy kis játékkal fűszerezve! Mérete: kb. 5,5 cm.
A "Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás" nevű játék gyártója az EMCO Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
EMCO Toys
inkább fiúknak
65924
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás
Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás

Pocket Morphers, 3. széria - 0-ás

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.