Pókember - Póki 2 az 1-ben gépjárműve

Pókember - Póki 2 az 1-ben gépjárműve
9 390 Ft
+188 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
75294
Vigyázat! Megérkezett Póki és barátai! Ha baj van, Póki megmentheti a helyzetet ezzel a hihetetlenül klassz átalakuló járművel. Indulj gyorsan a helyszínre a Pókjárművel, ami akár PókJetté is átalakulhat, hogy a levegőbe emelkedve repüljön tovább. A kabint mindkét irányban el lehet forgatni az átalakuláshoz, miközben Póki a pilótafülkében forog. Ünnepeld meg a napot, és tegyél győzelmi kört pókjárművé visszaalakulva!
A "Pókember - Póki 2 az 1-ben gépjárműve" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Pókember - Póki 2 az 1-ben gépjárműve

Pókember - Póki 2 az 1-ben gépjárműve

9 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.