Pókember - Póki beszélő plüssfigura, 40 cm

Pókember - Póki beszélő plüssfigura, 40 cm
Vágj bele a legújabb Pók-kalandba ezzel a 40 cm-es Pókember plüssjátékkal, ami még hangokat is kiad! Nyomd meg a figurát a mellkasán, hogy aktiváld a 16 kifejezés egyikét, köztük a “Let’s practice our Spidey swing”, vagy a „Way to go team Spidey” és még sok mást! Ezek a hívószavak egyenesen a Spidey and his Amazing Friends meséből származnak, a Marvel új animációs sorozatából. Pókember gyerekkori énje és kis barátai most a te gyermekedhez is megérkezhetnek! Készen álltok az izgalmas kalandokra?
A figura mérete: 40 cm
A "Pókember - Póki beszélő plüssfigura, 40 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
75295
14 750 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Pókember - Póki beszélő plüssfigura, 40 cm

Pókember - Póki beszélő plüssfigura, 40 cm

14 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.