2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Pokémon - Pikachu interaktív plüssfigura, 25 cm

Pokémon - Pikachu interaktív plüssfigura, 25 cm
17 750 Ft
+355 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80771
Pikachu, téged választalak!
A népszerű japán videójáték, valamint anime- és mangasorozat aranyos, ám annál erősebb, elektromos típusú Pokémonja, Pikachu alig várja, hogy a kis rajongók mindennapjait megszínesítse. A 25 cm magas interaktív plüssfigura különböző fény- és hanghatásokkal teszi még élvezetesebbé a játékot. A plüss több mint 30 különböző kifejezést tud hallatni az animációs sorozatban hallható Pikachu-hangon.
A figura segítségével a gyerekek visszajátszhatják az anime jeleneteit, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.
A figura magassága: 25 cm
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Pokémon - Pikachu interaktív plüssfigura, 25 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Pokémon - Pikachu interaktív plüssfigura, 25 cm

Pokémon - Pikachu interaktív plüssfigura, 25 cm

17 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.