Polly Pocket hátizsák

Polly Pocket hátizsák
Van olyan, hogy egy hátizsák egy egész vidámparkot rejt? Igen. Üdvözlünk Polly Pocket apró-hatalmas táskájában. Az eddigi legnagyobb készlet egy komplett vidámparkot rejt! Polly szív alakú táskája 4 kinyitható játékteret rejt. Megtalálható benne a pici Polly és Lila baba és számtalan kiegészítő, amivel végtelen vidám történet játszható el. A táskához két pánt is jár, amivel egyszerűen gyerek méretű hátizsákká alakítható a készlet, így Polly Pocket vidámparkos kalandjai bárhol folytatódhatnak.
A Polly Pocket márkájú "Polly Pocket hátizsák" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
66328
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Polly Pocket hátizsák
Polly Pocket hátizsák

Polly Pocket hátizsák

18 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.