Polly Pocket - Helyszínek játékszett - Játszótéren

Polly Pocket - Helyszínek játékszett - Játszótéren
Te is szeretsz a játszótéren vagy a strandon játszani a barátaiddal? Polly Pocket segítségével ezt az élményt otthon is átélheted! A Pollyville készletek a gyerekszobába varázsolja a szabadtéri mókát. A Polly játszótéren mókás faház, ugrálóvár, csúszda és más izgalmas játékok várnak, míg a tengerparton, hullámok, szörfdeszka, pihenőkabin és egyéb izgalmak csábítanak! Minden készlet tartalmaz egy 5 ponton mozgatható babát - amivel szinte minden póz beállítható, hogy még színesebb történeteket játszhassatok el Pollyval - de találtok benne egy kiegészítőt és egy kis állatot is. Polly gondoskodik róla, hogy minden játékot a "szabadban" tölthessetek.
A Polly Pocket márkájú "Polly Pocket - Helyszínek játékszett - Játszótéren" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
68319
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Polly Pocket - Helyszínek játékszett - Játszótéren

Polly Pocket - Helyszínek játékszett - Játszótéren

3 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.