Polly Pocket - Kagylós erszény szett

Polly Pocket - Kagylós erszény szett
Indulhat a móka és a nyaralás a Polly Pocket kagylós készlettel! A kagyló formájú táskát kinyitva Polly Pocket világa tárul a lányok elé. Két babát, 8 vidám kiegészítőt és matricákat tartalmaz a belseje. A táska egy vállra akasztható hevederrel is el van látva, így bárhová magukkal vihetik a kalandot, úgy, hogy a babák ottmaradnak a betűzött helyükön. Mérete: 7 x 15 x 15 cm.
A Polly Pocket márkájú "Polly Pocket - Kagylós erszény szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
65387
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Polly Pocket - Kagylós erszény szett
Polly Pocket - Kagylós erszény szett

Polly Pocket - Kagylós erszény szett

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.